Franse bulldog pups te koop

Bij het kopen van een Franse bulldog pup is het belangrijk dat je let op pups met een officiële stamboom. Door de vele medische klachten die Franse bulldog’s krijgen door hun bouw; zoals de korte en stompe neus, de kleine romp, geen of een kort staartje en de relatief grote kop is het van belang dat er gefokt wordt met 2 gezonde Franse bulldog’s. Wanneer dit niet het geval is kunnen complicaties zich snel voordoen bij de pups. Dit kan ervoor zorgen dat je veel geld moet betalen voor operaties en dat de Franse bulldog niet oud wordt en steeds naar de dierenarts moet. Dit is niet leuk voor zowel het baasje als de Franse bulldog pup. Daarom is het van groots belang om een Franse bulldog pup te kopen die een officiële stamboom heeft en daarbij een medisch rapport.

Franse bulldog pup kopen met stamboom

Wanneer je een Franse bulldog pup koopt bij een onofficiële en ongeregistreerde fokker ben je minder geld kwijt. Dit komt omdat de pups daar vaak geen officiële stamboom hebben en de Franse bulldog’s waarmee gefokt is hebben geen medisch rapport waardoor de kans groot is dat er met Franse bulldog’s gefokt is die hier medisch niet voor goed gekeurd zijn. Daarom raad ik aan om bij het kopen van een Franse bulldog pup niet te kijken naar hoeveel hij kost, maar juist te kijken naar waar je hem vandaan haalt. Voorkomen is beter dan genezen. Een Franse bulldog is misschien klein, de kosten en problemen kunnen hoog oplopen wanneer je geen Franse bulldog pup koopt met een officiële stamboom.

franse bulldogs pups te koop

De prijs van een Franse bulldog pup

De kosten van een Franse bulldog pup met officiële stamboom verschillen tussen de 1000 en 2000 euro. Een Franse bulldog pup zonder officiële stamboom en bij een ongeregistreerde fokker liggen tussen de 400 en 1000 euro. Dit is wat goedkoper maar houdt er rekening mee dat je wanneer je bij een ongeregistreerde fokker een Franse bulldog koopt, je vaak niet weet wat je in huis haalt. Operaties zijn duur en wanneer je vaak naar de dierenarts moet voor kleine correcties lopen de bedragen snel op. Daarom adviseer ik je om een Franse bulldog pup te kopen met een officiële stamboom.

Franse bulldog pup kopen

Voor de aanschaf van een Franse bulldog pup is het goed om een lange tijd uit te trekken. Zo kan je de beste fokker vinden in de buurt en kan je een Franse bulldog pup kopen die bij jou en je situatie past. Neem hier alle tijd voor. Ga bij verschillende fokkers langs. Zo voorkom je dat je later spijt krijgt van de koop van je Franse bulldog.

Heeft dit artikel je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer informatie over de Franse bulldog? Klik dan hier voor meer informatie.

Het complete handboek voor de Franse bulldog

Franse Bulldog handboek downloaden