Franse bulldog pups gratis af te halen

Het is mogelijk om Franse bulldog pups gratis af te halen bij sommige particulieren. Klein, speels en gewoonweg aaibaar, werden de Franse Bulldogs gecreëerd. Ze zijn ontwikkeld door het kruisen van de grote en gedrongen Engelse Bulldogs met kleine Terriers om een schattigere, lichtere en kleinere versie van het ras te creëren. Ze werden al snel geïmporteerd naar Frankrijk waar ze heel populair werden, en hun beroemde naam kregen. Sindsdien heeft het ras steeds meer aanhang gekregen in Europa, en is het jaar na jaar een van de meest gewilde honden geworden. Als gevolg van hun grote vraag, kunnen Franse Buldoggen vrij duur zijn om te bezitten. Hierdoor is het steeds lastiger om Franse bulldog pups gratis te vinden en af te halen.  

Kosten bezitten Franse bulldog 

Wanneer je een Franse bulldog pup ergens gratis kunt afhalen betekent het niet dat je nu klaar bent met de kosten. Er zijn veel kosten verbonden aan het opvoeden en bezitten van een hond, waaronder voeding, speelgoed, benodigdheden, verzorging, gehoorzaamheidstraining, en het belangrijkste de gezondheidszorg. Hier is een jaarlijkse specificatie van wat je kunt verwachten van een Franse Bulldog, ook als de Franse bulldog pup gratis was af te halen.  

  •       Dierenverzorging (alleen routine/preventieve zorg): 400 – 600 euro 
  •       Benodigdheden: 165 – 540 euro 
  •       Verzorging: 20 – 120 euro 
  •       Training: 300 – 600 euro 
  •       Voeding: 180 – 330 euro 

franse bulldog pups gratis af te halen

Het kopen of gratis afhalen van een Franse Bulldog 

Er is veel vraag naar Frenchies in Nederland, en ze kunnen vrij duur zijn in aanschaf maar het is hier en daar ook mogelijk om Franse Bulldog pups gratis af te halen. Factoren die de kosten van een Franse Bulldog pup kunnen veranderen zijn hun uiterlijk, hun leeftijd en hun locatie. De kosten voor de aankoop van een standaard Franse Bulldog pup varieert van 1000 euro tot en met 5000 euro, met een gemiddelde kostprijs van 2.800 euro per pup, maar sommige kunnen veel hoger zijn. Wanneer een Franse bulldog pup gratis af te halen is betekent dit niet meteen dat er iets mis is, het kan zijn dat de Franse bulldog mama per ongeluk pups gekregen heeft of dat de verkoper snel van de pups af wil.  

Benodigdheden voor het gratis afhalen Franse buklldog

Ook wanneer je een Franse bulldog pup ergens gratis hebt afgehaald moet je nog de spulletjes kopen. Alle honden hebben meer nodig dan alleen medische zorg, dus houdt rekening met alle benodigdheden die jouw Frenchie nodig heeft om goed te gedijen. Net als elke hond hebben ze de basisbenodigdheden nodig, zoals speelgoed, borstels, riemen en een bed. Vanwege de aanwezigheid van het brachycefale syndroom bij dit ras, hebben ze ook een geschikt tuigje nodig dat minder druk uitoefent op hun nek. En aangezien veel honden ook last hebben van huidallergieën, kan een shampoo voor de gevoelige huid ook op zijn plaats zijn. Puzzelspeelgoed is een goede optie voor Fransoosjes om ze geestelijk en lichamelijk bezig te houden zonder het risico te lopen dat hun ademhalingsproblemen verergeren. Kortom, er komt een hoop kijken na het gratis afhalen van een Franse bulldog. 

Verzorging Franse bulldog

De vacht van een Frenchie is kort en gemakkelijk te verzorgen, en ze verharen niet veel. Een borstel één keer per week is alles wat ze nodig hebben om het netjes te houden. Vanwege de prevalentie van huidallergieën en -problemen bij dit ras, wil je ze alleen baden als dat nodig is, omdat te veel baden en shampooën de oliën kan verwijderen die normaal gesproken hun huid en haar gezond houden. Vergeet niet om de tanden van je Franse buldoggen drie keer per week te poetsen om gebitsproblemen te voorkomen. Zo zorg je goed voor jouw Franse bulldog. Wil je meer weten over hoe je het beste voor jouw Franse bulldog die gratis af te halen is kan zorgen, klik dan hier! 

Het complete handboek voor de Franse bulldog

Franse Bulldog handboek downloaden