Autobench Franse Bulldog

Omdat een Franse Bulldog een echte familie en aandacht hond is, gaat deze vaak mee op vakantie in de autobench.

Modellen, maten en afmetingen

Belangrijk om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een autobench voor je Franse Bulldog is de schofthoogte. Voor een pup is de hoogte anders dan voor wanneer je Franse Bulldog volwassen is. Meet de schofthoogte van je hond op voor dat je een autobench aanschaft anders kom je misschien voor verassingen te staan een kan je een te grote of een te kleine autobench open voor jouw Franse Bulldog.

Typen autobenches

Er zijn verschillende types autobenches voor Franse Bulldogs. Zo zijn ze veelal van nylon en daarnaast inklapbaar, om zo makkelijk opgeborgen te kunnen worden na gebruik.

Autobench Franse Bulldog

Accessoires voor de autobench

Hoe kan je jouw Franse Bulldog nu het beste vervoeren in de autobench? Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar die het verblijf in de autobench veiliger en comfortabeler maken. Zo is er bijvoorbeeld een Crashbag beschikbaar voor wanneer de autobench te groot is voor je Franse Bulldog. Hiermee wordt de kans op pijnlijke botsingen tussen je Franse Bulldog en de autobench voorkomen tijdens het hard remmen van de auto.

Antislipmatten

En ander gevaar voor jouw Franse Bulldog in de autobench kan zijn dat deze gaat verschuiven. Oplossing hiervoor is de anti-slipmat. Hier kan je de autobench mee vastzetten en zit je Franse Bulldog veilig in de auto. Daarnaast is het ook mogelijk om een antislipmat voor in de auto bench te kopen. Wanneer jouw Franse Bulldog zelf tijdens het autorijden heen en weer gaat in de autobench kan je er een antislipmat in leggen.

Viezigheid en krassen voorkomen in de auto

Het laatste wat je wil is krassen of vuiligheid in de auto die ontstaat door de autobench voor je Franse Bulldog. In dit geval kan je kiezen voor een dirtmat of scratch guard. Deze voorkomen beiden dat de bumper zal beschadigen en smerig zal worden. Kortom, genoeg accessoires die je kunnen helpen je auto te beschermen en je hond zo een comfortabel mogelijke rit te maken. Hierbij een link naar de bestverkochte autobenches voor Franse Bulldogs op Bol.com