Franse bulldog spullen

Voordat je een Franse bulldog in huis haalt is het belangrijk dat je hiervoor spullen koopt. Zo kan je je goed voorbereiden op de komst van je hond en kan je gelijk beginnen met de opvoeding. Wanneer er een baby op komst is koop je immers vaak ook spullen speciaal voor de komst van de baby. Dit is met een Franse bulldog niet heel veel anders. Daarnaast zorgt speelgoed ervoor dat je Franse bulldog zich minder verveelt en zo blijft hij rustiger. Hieronder lees je aan welke spullen je moet denken om voor je Franse bulldog te kopen.

franse bulldog spullen

Spullen voor de basisbehoeften van de Franse bulldog

De basisbehoeften van een Franse bulldog, en van elke hond, zijn eten, drinken en slapen, belangrijk om hiervoor alle spullen te hebben. Zorg er ten eerste voor dat je je goed inleest over welk voer je Franse bulldog nodig heeft. Als hij een speciaal dieet moet volgen dan kan je je het beste laten adviseren bij een dierenwinkel of de dierenarts. Zo weet je zeker dat je het goede voer in huis haalt. Voor het drinken is een waterbak nodig. Ik raad een waterbak aan die zo is ontworpen dat je Franse bulldog er niet mee kan lopen en er niet in kan bijten. Dat voorkomt een hoop gedoe. De laatste basisbehoefte van de Franse bulldog is slapen. Dit doen ze het liefst op een plek waar ze zich veilig voelen. Dit kan een kussen onder de tafel zijn, een bench, of gewoon lekker op de bank. Houdt er rekening mee dat deze spullen echt al in huis moeten zijn voordat je Franse bulldog komt.

Naast spullen is liefde belangrijk voor de Franse bulldog

Naast de basisbehoeften heeft je Franse bulldog nog meer nodig. Zo is aandacht erg belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat het eigenlijk ook als basisbehoefte gezien kan worden. Om je Franse bulldog aandacht te geven hoef je niet per se spullen te kopen, knuffelen en aaien is al voldoende, maar hij moet zichzelf ook kunnen vermaken wanneer jij er even niet bent of niet mee kan spelen. Zorg er daarom voor dat je wat speelgoed koopt. Verzorging is ook belangrijk. Af en toe de vacht borstelen en ontvlooien en ontwormen is nodig. Als laatste is het goed om de basisspullen te hebben voor het wandelen. Koop een halsband of tuigje en een hondenriem. Zo kan je gelijk met je Franse bulldog op pad en hoef je niet nog spullen te kopen.

Franse bulldog spullen kopen?

Bekijk hier een pagina met verschillende spulletjes die je nodig hebt voor je Franse bulldog.