Het ontstaan van Riverwood Petfood

De juiste voeding zorgt er grotendeels voor dat we ons fit en vitaal voelen en dat geldt ook voor dieren. De gezegde ‘je bent wat je eet’ heeft een belangrijke betekenis voor ons. Wanneer jij iedere dag bezig bent met gezonde voeding, dan wil je ook alleen de beste voeding voor jouw kinderen en huisdieren. Dat is de basis geweest voor Riverwood Petfood.

Het proces naar gezonde voeding

Er is een heel proces vooraf gegaan bij het ontwikkelen van Riverwood. We hebben naar de huidige producten in de markt gekeken en goed geluisterd naar de behoeften en interesses van huisdiereigenaren en voedingsdeskundigen. De beste ingrediënten uit goede honden- en kattenvoeding, uitspraken van hondenkenners, dierenartsen en gedragstherapeuten hebben we allemaal gewikt, gewogen, getest en besproken. Uiteindelijk hebben we alleen het allerbeste van de natuur in Riverwood verwerkt.

kwaliteit uit de natuur

Door alleen het beste van de natuur te gebruiken blijft onze voeding zo puur mogelijk. Een hoog vleespercentage, geen granen en gluten, maar wel verse groenten en fruit en een rijke melange van krachtige kruiden. Zo gebruiken we tevens geen geur-, kleur-, en smaakstoffen of andere conserveringsmiddelen. Voeding dat je huisdier dichts bij de natuur brengt, met gezonde en lekkere voeding.

Uniek in zijn soort

De voeding van Riverwood is ook geschikt voor honden en katten met intoleranties en allergieën. Ook deze dieren verdienen namelijk kwalitatief hoogwaardige voeding die lekker en gezond is! Zo zijn wij vastberaden om zoveel mogelijk mensen te inspireren om bewust te kiezen voor het welzijn van hun huisdier.

Een familiebedrijf voor andere families

Het bedrijf achter Riverwood, Johnson Petfoods is een Brabants familiebedrijf met jarenlange expertise op het gebied van diervoeding. Riverwood is nog lang niet uitgegroeid en wil zoveel mogelijk families over de hele wereld blij maken bij gezonde diervoeding. Inmiddels zijn de producten al verkrijgbaar in landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Bulgarije, Finland en Rusland. Benieuwd naar Riverwood voor jouw huisdier? Kijk dan eens op onze website https://www.riverwoodpetfood.com/ en bestel een proefpakket!