Franse bulldog poepzakjes

Lees in dit blog alles over de poepzakjes voor de Franse Bulldog. De geneugten van het buiten zijn met uw hond: lange wandelingen om de dag te beginnen of te eindigen, jouw eigen pacemaker tijdens het hardlopen of het perfecte excuus om met vrienden af te spreken voor een kopje koffie in het park. Het buitenleven is nog specialer samen met onze honden. Maar er is een minder glamoureuze kant. Poep. Voor degenen die altijd hun hond opruimen, bedankt. Je draagt bij aan de bescherming van de volksgezondheid en houdt onze parken, trottoirs en paden schoon. Als je eenmaal de poep van uw hond heeft opgeruimd, kan het soms een kwestie zijn van ‘wat moet ik nu doen met de poep van uw hond’? Het is een vraag die we vaak horen, zowel van ervaren als nieuwe hondenbezitters. Gelukkig zijn we hier om de dingen op te helderen. Lees nu verder over welke poepzakjes wij aanraden voor de Franse Bulldog.

Vergeet jouw Franse Bulldog hondenpoepzakjes niet

Voordat je op avontuur gaat met jouw Franse bulldog, moet je ervoor zorgen dat je bent uitgerust voor de taak die je te wachten staat. Lood, check. Bal, check. En, het allerbelangrijkste, Franse Bulldog Poepzakjes, check. Deze zakjes zijn een must-have voor elke wandeling met jouw hond; zonder zakjes kan je in een lastig parket terechtkomen. Volgens de wet moet je er minstens twee bij je hebben. Composteerbare hondenpoepzakjes zijn een goede keuze voor de Franse bulldog. Ze zijn robuust, gemakkelijk mee te nemen, en even sterk en veelzijdig als gewone plastic zakjes – ontworpen voor alle soorten poep. Ze worden ook wel biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes genoemd, die afbreken wanneer ze in goed beheerde composthopen worden geplaatst

franse bulldog poepzak

Composteren

Composteren is een geweldige manier om de poep van jouw hond op te ruimen, als u het maar goed aanpakt. Nadat u de poep van jouw hond hebt opgehaald en in zakken hebt gedaan, kunt u het thuis weggooien of in een industriële composteerinrichting. Thuis kan je je ontdoen van de poep van jouw hond door jouw eigen composthoop te maken. Organisch afval heeft de juiste hoeveelheid zuurstof, warmte en water nodig om volledig te ontbinden, dus het is belangrijk dat je jouw composthoop warm en vochtig houdt. Zaagsel is ook een geweldige toevoeging om het hoge stikstofgehalte in de poep van onze pups tegen te gaan. Als je de perfecte balans van warmte en vocht bereikt, worden alle vervelende ziekteverwekkers uiteindelijk gedood. Jouw compost is dan klaar voor gebruik op niet-eetbare planten.

Bakken

Zodra je de poep van jouw Franse Bulldog hebt opgeruimd, deponeer je het poepzakje in een afvalbak. Het is altijd al een voorloper geweest in het schoonhouden van onze gemeenschappen. Toegegeven, in sommige gebieden zijn deze bakken niet zo gemakkelijk te vinden. Poepzakjes voor de Franse Bulldog zijn sterk en stevig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze splijten als je ze naar de dichtstbijzijnde bak draagt.  Tot voor kort moest hondenpoep gescheiden worden van algemeen afval, en daarom zie je bij het uitgaan soms aparte hondenpoepbakken.  Het is nu heel goed mogelijk om de poep van jouw hond in een gewone afvalbak te doen, maar als je er geen kunt vinden, neem het dan mee naar huis. Thuis moet het in de algemene huisvuilbak en niet in de voedsel- of tuinbak. Als je je diep in de natuur of in een bos bevindt, zonder inzicht in vuilnisbakken, kan het lastig zijn om te weten wat je met de poep van jouw hond moet doen. Jouw poep in de nabijgelegen struiken en bossen gooien levert een aantal problemen op: ten eerste duurt het langer voordat composteerbare zakjes zijn afgebroken als ze niet in een compostvat worden gegooid. 

Bekijk hier de bestverkochte Franse bulldog poepzakjes op Bol.com.