Hondenmand Franse Bulldog

De hondenmand is net zoals de voerbak een van de belangrijkste behoeftes van een Franse Bulldog. Wanneer je een hond aanschaft is het het beste om gelijk een hondenmand aan te schaffen zodat de hond er gelijk aan kan wennen en zich thuis kan voelen. De hondenmand is een veilige haven voor je hond. Daarnaast komt het vaak voor dat de Franse Bulldog de hondenmand kiest als slaapplek. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten hondenmanden voor Franse Bulldogs te verkrijgen.

Welke hondenmand past bij mijn Franse Bulldog

Een vraag die veel eigenaren van Franse Bulldogs zichzelf stellen is; welke hondenmand past nu het beste bij mijn hond? Als je opzoek gaat naar een hondenmand dan kom je al snel tot de conclusie dat er erg veel verschillende keuzes zijn. De hondenmanden zijn in diverse maten te verkrijgen en bestaan uit diverse materialen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit: stof, riet, bont, kunststof, pluche, enzovoort.

hondenmand franse bulldog

Het formaat van de hondenmand voor je Franse Bulldog

De maat van de hondenmand voor je Franse Bulldog stem je af op basis van de grootte en het gewicht van de hond. Bijvoorbeeld een lichte hond heeft ten minste een kleine maand mand nodig. Een ander voorbeeld. Als je hond zwaar en groot is, is de maat van de mand nog groter. Dan kan je hond languit liggen. Een Franse Bulldog wordt vaak niet heel groot dus houdt er rekening mee dat je niet een te grote hondenmand koopt, honden beschouwen hun mand namelijk als veilige plek en wanneer deze te groot is voelt hij zich er niet veilig. Het grote deel van de kleine hondjes vind het heel lekker om te liggen in een knus holletje. Kies dan voor een mand die rond of ovaal is met een rand die dik en zacht is. Een kleine maat dus in dit geval voor de hondenmand van je Franse Bulldog.

Hierbij een overzicht van de meest verkochte Hondenmanden voor Franse Bulldogs op Bol.com