Droogvoer Franse Bulldog

Voor actieve Franse Bulldogs heeft droogvoer een aantal voordelen. Door het hogere energieaandeel van droogvoer in vergelijking met natvoer kunnen actieve Franse Bulldogs goed gevoed worden. Daarnaast is het in verhouding meestal goedkoper dan de natte variant. Er zijn minder brokken nodig waardoor er langer mee gedaan kan worden. Droogvoer is ook erg geschikt om onderweg mee te nemen omdat het bijvoorbeeld niet gekoeld hoeft te worden en kan ook als snack dienen of met het trainen van de Franse Bulldog gebruikt worden. Het is makkelijker op te slaan en zorgt voor minder verpakkingsafval dan natvoer.

Droogvoer voor volwassen Franse Buldogs

Wanneer een Franse bulldog van puppy naar volwassene gaat is het belangrijk om ook te portie groottes van het droogvoer aan te passen. De energiebehoefte gaat omlaag doordat de Franse Bulldog minder beweegt en het lichaam is klaar met ontwikkelen wat ook minder energie kost. Er is veel keuze op de markt van droogvoer voor Franse Bulldogs. Zo kun je kiezen uit biologische droogvoer, droogvoer voor voedselallergieën, energiearm droogvoer enzovoort. Als droogvoer voor een volwassen Franse bulldog is onder andere Almo Nature Holistic Zalm en Rijst geschikt.

brokken Franse Bulldog

Droogvoer voor oudere Franse Bulldogs

Wanneer de Franse Bulldog van volwassene naar ouder gaat is het ook belangrijk om ander droogvoer te geven. Naar mate het ouder worden gaan de smaak en reuk zintuigen minder goed werken. Hierdoor kan droogvoer soms niet meer aantrekkelijk zijn voor je Franse Bulldog. Zorg er daarom voor dat je smaakvol en energie arm droogvoer koopt voor uw Franse Bulldog als hij wat ouder wordt. Als droogvoer voor een oudere Franse bulldog is het volgende Hondenvoer geschikt. Hierbij een link naar het meestgekochte droogvoer voor de Franse Bulldog.